Politika privatnosti


ATEC Technologies je maksimalno posvećen zaštiti svih informacija i podataka koje prikuplja i čuva o Vama. Prikupljeni podaci korisnika svih naših usluga koristiće se u skladu sa ovom politikom privatnosti. ATEC Technologies sakuplja minimalno potrebnu količinu informacija o Vama u svrhu pružanja što kvalitetne usluge.


Način prikupljanja i vrsta prikupljenih informacija

ATEC Technologies može sakupljati sve informacije koje nam šaljete zavisno od tipa formulara koje popunjavate ili servisa koji koristite, uključujući ime i prezime, naziv firme, adresu, brojeve telefona, email adresu, kao i ostale podatke koje možete ostaviti na sajtu ili serveru prilikom korišćenja naših usluga ili u komunikaciji sa nama.

ATEC Technologies koristi sakupljene informacije prvenstvano u svrhu obrade zahteva korisnika i posetioca sajta. Sve standardne mere predostrožnosti se preduzimaju kako bi se sprečio neovlašćen pristup ovim podacima. Od korisnika se može zahtevati naknadna provera identiteta kako bi informacije o nalozima bile potpune. ATEC Technologies može povremeno slati obaveštenja vezana za rad servera, servisa i stanje korisničkog naloga na prijavljenu e-mail adresu.


Objava prikupljenih informacija

ATEC Technologies ne razmenjuje ni jednu informaciju o korisnicima sa trećim licima. Ukoliko zakonski budemo primorani da prikupljene informacije i podatke otkrijemo trećoj strani (npr. organima bezbednosti), o tome će korisnik biti obavešten, ali samo u slučaju ako to obaveštenje ne ugrožava pokrenuti proces od strane državnih organa. ATEC Technologies može povremeno objaviti informacije opšteg tipa trećim licima ili iskazati javno, npr. broj korisnika sajta koji su popunili neku online prijavu ili učestvovali u nekoj anketu, ali tom prilikom nikada neće uključiti informacije pomoću kojih bi se mogle identifikovati osobe koje su u pomenutoj aktinosti učestvovali.


Online naplata

ATEC Technologies vrši online naplatu preko 2checkout servisa. ATEC Technologies i 2Checkout nikada ne čuvaju podatke o kreditnim karticama tokom i posle izvršenih transakcija, a sve unete informacije o kreditnim karticama se koriste jedino u svrhu realizacije plaćanja za odabrani servis ili uslugu.


bezbednost, privatnost i integritet korisnika i prikupljenih podataka

Prilikom korišćenja sajta www.atecwebhosting.net, dužni ste da osigurate potpunost, istinitost i tačnost podataka koje dajete, a ATEC Technologies garantuje da konstantno primenjuje sve standardne bezbednosne mere zaštite privatnosti ličnih podataka sakupljenih od svojih korisnika. Odlukom da ATEC Technologies-u obezbedite svoje lične informacije slažete se sa činjenicom da bezbednost, privatnost i integritet korisnika i prikupljenih podatake ne može biti 100% garantovan.


Izmena politike privatnosti

ATEC Technologies zadržava pravo da bilo kada i bez dodatnog obaveštenja izmeni ovu Politiku privatnosti. Svaka izmena postaje važeća nakon njenog objavljivanja na sajtu www.atecwebhosting.net. Korisnik se obavezuje da povremeno pročita ovu politiku privatnosti kako bi bio upoznat sa eventualnim izmenama. Ukoliko korisnik nastavi da koristi sajt i usluge ATEC Technologies-a nakon bilo koje nove verzije politike privatnosti, podrazumeva se da je istu prihvatio kao važeću.

ATEC TechnologiesPowered by WHMCompleteSolution